De vaart

Ballonvaren kan het hele jaar door. Vanzelfsprekend het meest in de zomer. Maar ook in de winter zijn er prachtige momenten voor een unieke vaart. In de zomer wordt er of ’s ochtends vroeg of laat in de avond gevaren, dit vanwege het meer stabiele weer.

 

Opstijgen en de landing

Wij vinden het belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot het eind meemaakt. De ballon wordt eerst uitgevouwen, waarna de ballon wordt gevuld met lucht. Als de ballon genoeg gevuld is gaan de branders aan, die de ballon door middel van warmte overeind laat komen.

 

IMG_2022

 

De terugkeer

Na de landing wordt de ballon opgevouwen en ingeladen, waarna het tijd is om de ”luchtdoop” te vieren met een glas champagne en de overhandiging van het  “certificaat” als aandenken. De crew die altijd in permanente verbinding staat met de piloot, brengt u vervolgens terug naar de plaats waar u bent opgestapt.

 

Ochtendvaarten

De dag zien aanbreken? Het kan niet mooier dan vanuit een luchtballon! Wij laten u vanuit de lucht  genieten van een ongekend schitterende zonsopgang. Waarna we u verwennen met een heerlijk ontbijt. Een voorwaarde voor een ochtendvaart is wel dat u een prive vaart boekt of met minimaal 4  passagiers bent en voor het ontbijt