Geen categorie

Speciale Ballon voor EeStairs

Luchtballon PH-MAD

Het doel van EeStairs met deze speciale luchtballon is tweeledig. Enerzijds uiteraard voor de nationaal en internationale promotie/naamsbekendheid en anderzijds is de luchtballon bij uitstek geschikt voor het innovatief beheren van haar relaties.

 

De uitstraling van deze heteluchtballon is karakteristiek en onderscheidend en geeft duidelijk aan waar EeStairs voor staat – namelijk bijzondere trappen. Ook deze ballon heeft uiteraard haar eigen unieke “naam” (registratie) en dat is PH-MAD. Deze naam is niet alleen uniek, maar heeft met een verwijzing naar de gezinsleden van Cornels van Vlastuin (Marita, Armando en Delano) uiteraard een diepere betekenis.

 

3848692632_1035394db9_b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *