Romantische ballon voor Desiree

Op de meest romantische dag van het jaar waren 100 verliefde stellen aanwezig op Het Oude Slot in Heemstede. De aanstaande bruidsparen waren naar het slot gekomen voor een bijzonder Valentijns-dinner, waar een bijzondere prijs te winnen viel . Tijdens het Valentijns-dinner was een romantische ballonvaart te winnen . De roze ballon met harten er op , werd eerder op Valentijnsdag met champagne gedoopt en zal met zoveel mogelijk verliefde stellen en bruidsparen onder het motto: Door liefde omringd   het luchtruim kiezen . De ballon met de registratie PH-LOV kan 4  verliefde stellen vervoeren en zal door Ballonteam Wessel worden gevaren .
Tot 31 juli kunt u bij aankoop van Desiree ringen  kans maken op 1 van de 100 vaarten die door Desiree worden verloot.

 

PH-LOV