Ochtendvaart

Wilt u de zon zien opkomen vanuit een luchtballon? Dat kan met onze speciale aanbieding: ochtend varen met Ballonteam Wessel voor 110 euro. Deze bijzondere Ochtendvaart is op iedere zaterdagochtend tot eind te mei boeken. ( De ballonvaart gaat alleen door als er genoeg deelnemers zijn. )Geniet van de rust en het prachtige uitzicht in een luchtballon. Zie de zon opkomen en wees getuigen van het aanbreken van een nieuwe dag. Bewonder een onvergetelijke, mooie zonsopgang, een unieke ervaring om mee te maken.

 

Reserveer deze bijzondere vaart nu via het contactformulier op onze website www.ballonweb.nl Wilt u meer weten over deze aanbieding? Neem telefonisch of contact met ons op of mail naar info@ballonweb.nl

 

Andere unieke arrangementen

 

Wist u bijvoorbeeld dat wij ook andere speciale arrangementen aanbieden? Zoals een vaart met het kuiken, ballon & ontbijt arrangement,3 gangen diner in de lucht,picknick of een zonsondergang. Trek veel bekijks als u over de huizen en landschappen vaart in het schattige, opvallende kuiken. Of Geniet van een heerlijk ontbijtje na de ballonvaart Ballon&Ontbijtarrangement. Geniet van een heerlijke 3 gangen diner na een prachtige vlucht in de lucht met Ballon&Diner.Geniet van een heerlijke picknick met een goed gevulde picknick mand met diverse broodjes en delicatessen. Of kies ervoor de dag te zien eindigen vanuit een luchtballon, geniet van de romantische sfeer als u de unieke ervaring van een prachtige zonsondergang meemaakt.

 

Ballonteam Wessel

 

Wilt u genieten van een prachtige ballonvaart in de omgeving van Gelderland? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan! Wij vinden het Belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot eind meemaakt. Van het uitvouwen van de ballon tot de landing. Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Ballonteam WESSEL is een ballonvaartbedrijf met een duidelijk gezicht. Onze activiteiten zijn er op gericht om zoveel mogelijk mensen in alle rust en op een ontspannen manier te laten ervaren dat een ballonvaart een sprookje is.