Ballonteam Wessel

Onze "LOVE Ballon"!

LOVE Ballonvaart, liefde in de lucht!
Op zoek naar uniek uitje voor u en uw geliefde? Ballonvaren is een bijzondere, spannende en romantische belevenis voor liefdeskoppels.

Speciaal voor u hebben wij de LOVE ballonvaart. In onze roze LOVE ballon voelen u en uw geliefde zich samen helemaal in de wolken en hangt er liefde in de lucht!

Romantisch avontuur voor twee
Hoog in de lucht kunt u in alle rust en romantiek samen met uw geliefde genieten van een moment samen, de stilte, het adembenemende uitzicht en de intieme sfeer.

Wij doen er alles aan om dit romantische avontuur voor twee zo goed en veilig mogelijk te verzorgen. Op onze professionele piloten kunnen jullie dan ook met een gerust hart vertrouwen.

Of u uw partner nu wilt verrassen op zijn of haar verjaardag, op Valentijnsdag of hem of haar ten huwelijk wilt vragen, tijdens een LOVE ballonvaart stijgt jullie romantiek tot grote hoogte!

De vaart
Wij vinden het belangrijk dat de ballonvaart voor u van begin tot einde een onvergetelijke ervaring is. Daarom betrekken wij u graag bij het hele proces. Van het uitvouwen en vullen van de ballon tot het aandoen van de branders. Onderweg vertelt de piloot u alles over de omgeving, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Na de ballonvaart wordt de ballon opgevouwen en ingeladen, waarna het tijd is om de ‘’luchtdoop’’ te vieren met een glas champagne. U krijgt een certificaat als aandenken aan de LOVE ballonvaart. De crew die altijd in verbinding staat met de piloot brengt u vervolgens terug naar de startlocatie.

Boek uw LOVE ballonvaart bij Ballonweb
Klaar om uw geliefde te verrassen? Boek dan nu de LOVE ballonvaart bij Ballonweb, een geweldig avontuur dat jullie niet snel vergeten! Wanneer u de ballonvaart willen plannen is helemaal door uzelf te bepalen.

De LOVE ballon is hoofdzakelijk te boeken voor VIP vaarten, zoals huwelijksaanzoeken e.d.

Tevens is het bij ons mogelijk om vanuit uw eigen woonplaats op te stijgen, met uitzondering van de westelijke kustprovincies. Dit kan wanneer mits de veiligheid gewaarborgd is en er voldoende ruimte is om goed op te kunnen stijgen.