Ballonvaart Veenendaal

Heeft u altijd al een ballonvaart in de omgeving van Veenendaal willen maken? Ballonteam Wessel kan het u bieden. Vlieg met Ballonteam Wessel mee over de mooiste plekken in regio Veenendaal, waarbij onze lokale piloten u alles over de omgeving kunnen vertellen!

 

 

Ballonvaart in Veenendaal en omgeving

Hoe Veenendaal er vanaf de grond uitziet, is voor u waarschijnlijk geen raadsel. Tenminste, als u er bekend bent. Echter, hoe mooi Veenendaal vanuit de lucht is, is voor u misschien nog niet bekend! Veenendaal ligt tegen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei aan, waardoor u vanuit de mand kunt genieten van de prachtige bossen en glooiingen in het landschap. Wellicht zou u zelfs wilde dieren kunnen spotten! Hiernaast zijn er ook andere bijzondere hotspots te zien vanuit de mand in Veenendaal en omgeving, zoals Kwintelooyen, de Surfvijver, het Dragonderpark, Kasteel Amerongen, Kasteel Renswoude, de Amerongse Bovenpolder, de Leersumsche Plassen en nog vele andere prachtige bezienswaardigheden.

Ballonvaart Veenendaal

Soorten ballonvaarten

Ballonteam Wessel biedt twee verschillende soorten ballonvaarten aan in Veenendaal en omgeving, namelijk privévaarten, waarbij u met alleen uw eigen gezelschap in een mand staat en geplande vaarten, waarbij u met zowel met uw eigen gezelschap als met andere gezelschappen in een mand staat. Bij een privévaart kunt u zelf uw startlocatie bepalen. Startlocaties die u bijvoorbeeld kunt kiezen, zijn: Veenendaal zelf, Overberg, Emminkhuizen, Ede, Wageningen, Achterberg, Rhenen, Elst, Amerongen, Leersum, Scherpenzeel, Lunteren en Renswoude. Bij een geplande vaart kunt u niet zelf de startlocatie bepalen. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is.

 

Ballonvaart bij Ballonteam Wessel

Boek nu eenvoudig een ballonvaart in Veenendaal en omgeving bij Ballonteam Wessel: dé ballonvaartaanbieder in de Gelderse Vallei. Naast Veenendaal en omgeving bieden wij ook vaarten aan in onder andere Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Ede, Nijmegen, Wageningen, Zutphen, Zwolle en Putten. U kunt contact met ons opnemen via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956). Zien wij u binnenkort bij een ballonvaart van Ballonteam Wessel?