Ballonvaart Putten

Waan uzelf even in een sprookje en maak een prachtige ballonvaart over Putten. Hiervoor bent u bij ballonteam Wessel aan het goede adres. We verzorgen graag een fantastische belevenis die u nooit meer vergeet.

 

Ballonvaart omgeving Putten

Stap samen met uw familie of vrienden in een van onze ballonnen. Gezamenlijk varen jullie over Putten met haar prachtig omheinde natuur. Spot reeën of wilde zwijnen in de Veluwse bossen en geniet van de stilte in de lucht. In het voorjaar en het begin van de zomer kunt u de mooie roze heide zien. Putten staat bekend om de vele landgoederen en waternatuur en deze kunt u ook vanuit de lucht bewonderen. Of gaat u toch liever voor de cultuur in Putten? Vanuit de ballon hebt u een prachtig uitzicht op de nostalgische museumboerderijen en het herdenkingshof. Tijdens een ballonvaart omgeving Putten is een heleboel te zien vanuit de lucht. Ervaar het zelf!

 

 

Wat zijn de mogelijkheden voor een ballonvaart regio Putten?

Onze ballonvaarten vinden altijd aan het begin of aan het einde van de dag plaats. Dat doen we omdat het dan vaak niet te hard waait. Kinderen zijn zeker welkom! Wel raden we een minimum lengte van 1.20 meter aan, omdat ze ander niet over de rand kunnen kijken. U kunt kiezen voor een privé- of een groepsvaart. Met een privévaart vaart u met meerdere personen (vanuit andere boekingen) in een mand. Vaart u liever met alleen uw eigen gezelschap boven regio Putten? Dat is mogelijk bij een privévaart. U kunt dan ook vaak zelf uw opstijglocatie bepalen. Wanneer u met beide voeten weer op vaste grond staat is het feest nog niet voorbij: dan wacht een glaasje met heerlijke champagne en een ballonvaartcertificaat op u.

 

Neem contact met ons op

We laten u graag tot ongekende hoogte stijgen, letterlijk met een ballonvaart in omgeving Putten. Bent u op zoek naar een unieke activiteit voor een familiedag of bedrijfuitje? We bespreken graag de mogelijkheden met u.