Ballonvaart Arnhem

Arnhem is een prachtige stad met veel parken en schitterende natuur. Wanneer u in de omgeving van deze plaats woont, heeft u dit is vast al meerdere keren bewonderd. Bekijk alle bezienswaardigheden eens vanuit een ander perspectief: namelijk vanuit de lucht. Ga mee met Ballonteam Wessel en beleef een onvergetelijke ervaring.

 

Unieke belevenis

Ballonvaren doe je niet iedere week, het is echt een unieke belevenis! Geniet samen met uw man, vrouw of collega’s van het uitzicht boven Arnhem. Spot reeën of wilde zwijnen in de bossen en ervaar de stilte in de lucht. Bekijk hoe mensen langzaam veranderen in kleine poppetjes en hoe auto’s veranderen in speelgoedwagentjes. Dit terwijl de ballonvaarder uitleg geeft over de omgeving en wat er te zien is. Ook voor al uw vragen rondom de ballonvaart regio Arnhem kunt u bij hem terecht.

 

Ballonvaart Arnhem

 

De mogelijkheden voor uw ballonvaart regio Arnhem

We willen dat uw ballonvaart omgeving Arnhem helemaal veilig verloopt. Daarom gaat de ballonvaart regio Arnhem alleen door als we zeker weten dat de weersomstandigheden het toelaten. Mocht het niet doorgaan, dan plannen we direct een nieuwe vaart voor u in. Wilt u kinderen meenemen? Dat is zeker mogelijk! Wel adviseren we enkel kinderen boven de 1.20 meter mee te nemen, omdat ze anders niet boven de rand uitkomen.
Ook voor unieke ballonvaarten omgeving Arnhem staan we zeker open. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huwelijksaanzoek in een luchtballon?

 

Klinkt dit goed?

Via onze website kunt u eenvoudig een ballonvaart in omgeving Arnhem boeken. U kunt kiezen voor een privévaart of een groepsvaart. Bij een privévaart staat u enkel met eigen gezelschap in de mand, bij een groepsvaart worden er personen uit meerdere boekingen bij elkaar geplaatst. Bij aankomst op het veld kunt u helpen of kijken bij het gereedmaken van de ballon, dat is vaak een unieke belevenis. Na de ballonvaart regio Arnhem wordt altijd geproost met heerlijke champagne en brengen we u terug naar de startlocatie.

 


Het is ook mogelijk om een ballonvaart te maken in de regio Arnhem, waaronder de plaatsen: Renkum, Elst, Huissen, Velp, Duiven, Zevenaar, Didam, Hoenderloo, Otterlo, Bennekom, Wageningen, Wolfheze en Ede. Daarnaast stijgt Ballonteam Wessel op vanuit plaatsen zoals: Barneveld, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Nijmegen, Putten , Veenendaal, Zutphen en Zwolle.