Ballonvaart Ede

Is het altijd al uw droom geweest om een ballonvaart te maken boven het prachtige Ede? Ballonteam Wessel kan het u bieden. Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de prachtige bezienswaardigheden die te vinden zijn in de buurt van Ede.

Bezienswaardigheden ballonvaart Ede

In en rondom Ede zijn er vele prachtige bezienswaardigheden, die vanuit de lucht nog beter te bewonderen zijn! Ede ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, waardoor u vanuit de lucht de prachtige glooiingen in het landschap kunt zien, met daarin liggend het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Nationaal Park Veluwezoom. Wellicht kunt u zelfs een aantal wilde dieren tussen de bomen door ontdekken. Hiernaast zijn er ook bijzondere andere bezienswaardigheden te bewonderen, zoals de Concordiamolen en de Doesburgermolen, de Publieksboerderij De Proosdij, de Oude Kerk, het Slijpkruikpark, Kasteel Amerongen, Kasteel Renswoude, de Amerongse Bovenpolder, de Leersumsche Plassen en nog vele andere mooie plekken.

Ballonvaart Ede

Geplande vaart of privévaart

Bij Ballonteam Wessel kunt u kiezen uit twee verschillende soorten ballonvaarten, namelijk een geplande vaarten, waarbij u met personen van meerdere boekingen in een mand staat en een privévaart, waarbij u alleen met uw eigen groep in een mand staat. Hiernaast kunt u bij een privévaart ook uw eigen startlocatie bepalen. Bij een geplande vaart is de startlocatie al van te voren voor u bepaald. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is dan een privévaart. Mogelijke startlocaties in de buurt van Ede waaruit u kunt kiezen, zijn: Ede zelf, Veenendaal, Doesburgerbuurt, Driesprong, Lunteren, Bennekom, Wageningen, Ederveen, Renkum, Roekel, Wekerom, Eschoten en Renswoude.

 

Ballonvaart Ede bij Ballonteam Wessel

Ballonteam Wessel is dé ballonvaartaanbieder in Ede en andere plaatsen in en rondom de Gelderse Vallei. Naast ballonvaarten in Ede en omgeving, bieden wij ook ballonvaarten aan in onder andere Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Barneveld, Veenendaal, Deventer, Zutphen, Zwolle, Nijmegen en Putten. Heeft u een vraag of opmerking over een ballonvaart? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.