Ballonteam Wessel

Ballonvaren is een unieke belevenis voor jong en oud die het hele jaar door gedaan kan worden. Of het nu op een warme zomerochtend is of bij een wat frissere wintervlucht bij zonsondergang: Ballonteam Wessel kan u een onvergetelijke vaart geven.

 

IMG_2022

 

Programma ballonvaart

Wij vinden het belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot het eind meemaakt. Daarom hebben wij hier voor u de stappen beschreven van een ballonvaart. De ballon wordt eerst uitgevouwen, waarna de ballon wordt gevuld met lucht. Als de ballon genoeg gevuld is gaan de branders aan, die de ballon door middel van warmte overeind laat komen. Onderweg vertelt de ballonvaarder u alles over de omgeving en geniet u van het prachtige uitzicht. Na de ballonvaart wordt de ballon opgevouwen en ingeladen, waarna het tijd is om de ”luchtdoop” te vieren met een glas champagne en de overhandiging van het  “certificaat” als aandenken. De crew die altijd in permanente verbinding staat met de piloot, brengt u vervolgens terug naar de plaats waar u bent opgestapt.

 

Ochtend-ballonvaarten

De dag zien aanbreken? Het kan niet mooier dan vanuit een luchtballon! Wij laten u vanuit de lucht genieten van een ongekend schitterende zonsopgang. Een voorwaarde voor een ochtendballonvaart is wel dat u een privévaart boekt of met minimaal 4 passagiers bent en voor het ontbijt vanuit regio Barneveld vertrekt.

 

ballonvaart van Nijmegen naar Barneveld op 08-03-2014 (2)

 

Opstijgen vanuit uw eigen woonplaats

Het is bij ons mogelijk om vanuit uw eigen woonplaats op te stijgen, met uitzondering van de westelijke kustprovincies.
Wij stijgen onder andere op vanuit plaatsen, zoals Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Nijmegen, Putten en Zwolle.

 

Voorwaarden:

  • U dient een privé ballonvaart te boeken.
  • Leges van de plaatselijke gemeente zijn voor rekening van de passagiers.

Interesse? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden van uw ballonvaart en gebruikelijke leges tarieven.

 

Naast de privévaart kunt u ook een geplande vaart maken, meer weten over de verschillende soorten vaarten? Lees dan de pagina over soorten vaarten.

 

Uw merk/product promoten met een luchtballon

Het kan bij ons! Wij passen één of meerdere ballon(nen) aan uw huisstijl aan of varen desgewenst uw eigen luchtballon. Bekijk de pagina luchtballonmarketing voor meer informatie.

 

Arrangementen ballonvaart

Naast de ballonvaarten bieden we enkele unieke concepten aan.

 

U kunt hierbij denken aan:

  • Ballon & Diner (Avondvaart, enkel vanuit Barneveld)
  • Ballon & Picknick

 

Voor meer informatie over de arrangementen, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons enthousiaste team of bekijk de pagina over de ballonvaart arrangementen! Wij maken graag kennis met u en doen u geheel vrijblijvend een offerte op maat toekomen.