Ballonteam Wessel

Ballonvaren is een onvergetelijke en prachtige gebeurtenis voor zowel jong als oud. Het kan (bijna) het hele jaar door gedaan worden en is bovendien in elk gedeelte van het jaar net zo mooi. Hieronder leest u meer over een ballonvaart bij Ballonteam Wessel.

 

Programma ballonvaart

Wij vinden het belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot het eind meemaakt. Daarom hebben wij hier voor u de stappen beschreven van een ballonvaart. De ballon wordt eerst uitgevouwen, waarna de ballon wordt gevuld met lucht. Als de ballon genoeg gevuld is gaan de branders aan, die de ballon door middel van warmte overeind laat komen. Onderweg vertelt de ballonvaarder u alles over de omgeving en geniet u van het prachtige uitzicht. Na de ballonvaart wordt de ballon opgevouwen en ingeladen, waarna het tijd is om de ”luchtdoop” te vieren met een glas champagne en de overhandiging van het  “certificaat” als aandenken. De crew die altijd in permanente verbinding staat met de piloot, brengt u vervolgens terug naar de plaats waar u bent opgestapt.

Ballonvaart Wageningen

Ochtend-ballonvaarten

De dag zien aanbreken? Het kan niet mooier dan vanuit een luchtballon! Wij laten u vanuit de lucht genieten van een ongekend schitterende zonsopgang. Een voorwaarde voor een ochtendballonvaart is wel dat u een privévaart boekt of met minimaal 4 passagiers bent en voor het ontbijt vanuit regio Barneveld vertrekt.

 

Opstijgen vanuit uw eigen woonplaats

Het is bij ons mogelijk om vanuit uw eigen woonplaats op te stijgen, met uitzondering van de westelijke kustprovincies.
Wij stijgen onder andere op vanuit plaatsen, zoals Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Nijmegen, Putten en Zwolle.

 

Voorwaarden:

  • U dient een privé ballonvaart te boeken.
  • Leges van de plaatselijke gemeente zijn voor rekening van de passagiers.

Interesse? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden van uw ballonvaart en gebruikelijke leges tarieven.

 

Naast de privévaart kunt u ook een geplande vaart maken, meer weten over de verschillende soorten vaarten? Lees dan de pagina over soorten vaarten.

 

Uw merk/product promoten met een luchtballon

Het kan bij ons! Wij passen één of meerdere ballon(nen) aan uw huisstijl aan of varen desgewenst uw eigen luchtballon. Bekijk de pagina luchtballonmarketing voor meer informatie.

 

Arrangementen ballonvaart

Naast de ballonvaarten bieden we enkele unieke concepten aan.

 

U kunt hierbij denken aan:

  • Ballon & Diner (Avondvaart, enkel vanuit Barneveld)
  • Ballon & Picknick

 

Voor meer informatie over de arrangementen, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons enthousiaste team of bekijk de pagina over de ballonvaart arrangementen! Wij maken graag kennis met u en doen u geheel vrijblijvend een offerte op maat toekomen.