De vaart

Ballonvaren kan het hele jaar door. Vanzelfsprekend het meest in de zomer. Maar ook in de winter zijn er prachtige momenten voor een unieke vaart. In de zomer wordt er of ’s ochtends vroeg of laat in de avond gevaren, dit vanwege het meer stabiele weer.

 

Opstijgen en de landing

Wij vinden het belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot het eind meemaakt. De ballon wordt eerst uitgevouwen, waarna de ballon wordt gevuld met lucht. Als de ballon genoeg gevuld is gaan de branders aan, die de ballon door middel van warmte overeind laat komen.

 

IMG_2022

 

De terugkeer

Na de landing wordt de ballon opgevouwen en ingeladen, waarna het tijd is om de ”luchtdoop” te vieren met een glas champagne en de overhandiging van het  “certificaat” als aandenken. De crew die altijd in permanente verbinding staat met de piloot, brengt u vervolgens terug naar de plaats waar u bent opgestapt.

 

Ochtendvaarten

De dag zien aanbreken? Het kan niet mooier dan vanuit een luchtballon! Wij laten u vanuit de lucht genieten van een ongekend schitterende zonsopgang. Een voorwaarde voor een ochtendvaart is wel dat u een privé vaart boekt of met minimaal 4 passagiers bent en voor het ontbijt moet de vaart vanuit de regio Barneveld zijn.

 

ballonvaart van Nijmegen naar Barneveld op 08-03-2014 (2)

 

Opstijgen vanuit uw eigen woonplaats

Het is bij ons mogelijk om vanuit uw eigen woonplaats op te stijgen, met uitzondering van de westelijke kustprovincies.

 

Voorwaarden:

  • U dient een privé ballon te boeken.
  • Leges van de plaatselijke gemeente zijn voor rekening van de passagiers.

 

Interesse? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden en gebruikelijke leges tarieven.

 

Uw merk / product promoten met een luchtballon

Het kan bij ons! Wij passen één of meerdere ballon(nen) aan uw huisstijl aan of varen desgewenst uw eigen luchtballon.

 

Arrangementen

Naast de ballonvaarten hebben wij tevens een aantal unieke concepten bedacht.

 

U kunt hierbij denken aan:

  • Ballon & Diner (Avondvaart, enkel vanuit Barneveld)
  • Ballon & Picknick

 

Voor meer informatie over de arrangementen, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons enthousiast team! Wij maken graag kennis met u en doen u geheel vrijblijvend een offerte op maat toekomen.