Ballonvaart Zutphen

Is het uw droom om een ballonvaart te maken in en rondom Zutphen? Ballonteam Wessel maakt deze droom voor u werkelijkheid. Onze lokale ballonvaarders nemen u mee langs de mooiste bezienswaardigheden in en rond Zutphen, tegen een scherpe prijs.

Prachtige locaties in en rondom Zutphen

Zutphen en omgeving bevatten een enorme hoeveelheid aan prachtige locaties die vanuit de lucht zeer goed te bewonderen zijn. Allereerst bevat het oude centrum van Zutphen drie prachtige kerken, namelijk de Sint Walburgis-, Sint Jans- en Nieuwstadskerk. Hiernaast zijn onder andere ook de Burgerzaal, de rivier de IJssel, de Zaadmarkt, de Drogenapstoren, het Oude Bornhof, het Rijksmonument de Berkelpoort uit 1424 en het Rijksmonument het Oude Stadhuis van Zutphen, kasteel De Nijenbeek-Het Hooge Huis, kasteel Vorden en het landgoed Huis De Voorst zeer mooie locaties.

Ballonvaart maken Zutphen

Privévaart of geplande vaart

Bij Ballonteam Wessel kunt u kiezen uit twee verschillende soorten ballonvaarten. Allereerst kunt u kiezen uit de privévaart, waarbij u alleen met uw eigen groep in een mand staat. Als tweede kunt u kiezen uit de geplande vaart, waarbij u met meerdere groepen in een mand staat. Naast dat u bij een privévaart alleen met uw eigen groep in een mand staat, kunt u in overleg ook zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn: Zutphen zelf, Warnsveld, Vierakker, Eefde, Empe, Voorst, Almen, Brummen, Wichmond, Delden, Vorden, Lochem en Voorstonden. Bij een geplande vaart kunt u niet zelf de startlocatie bepalen, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

 

Neem contact met ons op 

Ballonteam Wessel is voor u deze beste keuze voor het maken van een ballonvaart in Zutphen en andere plaatsen in de Gelderse Vallei. Hierbij kunt u denken aan Barneveld, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Deventer, Nijmegen, Veenendaal, Wageningen, Zwolle en Putten. Heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956).