Ballonteam Wessel

Wil jij als bedrijf zichtbaar worden, maar dan ook echt goed zichtbaar? Denk dan eens na over luchtballonmarketing. Deze effectieve vorm van offline reclame past goed bij bedrijven die een grotere positieve naamsbekendheid willen opbouwen en zichzelf willen onderscheiden.

Waarom luchtballonmarketing?

Het kan niet anders dan dat er regelmatig een luchtballon over uw woonplaats voorbij vaart. Dat valt op en met veel enthousiasme turen grote groepen mensen naar boven. Een luchtballon wordt geassocieerd met plezier en het ‘uniek zijn’. Wanneer uw naam of logo op een bedrijfsluchtballon vermeld staat, associëren mensen deze kenmerken (onbewust) met uw organisatie.

Hiernaast gaat een luchtballon erg lang mee. Dit hangt af van hoeveel ermee gevaren wordt, maar gemiddeld is dit ongeveer zes- tot zevenhonderd vaaruren (bij een gemiddeld gebruik is dit zes tot zeven jaar). De naam van uw bedrijf is dus heel wat uren zichtbaar in de lucht.
Bijna alle luchtballonvaarten vinden ’s ochtends vroeg of aan het begin van de avond plaats. Rond deze tijd zijn er veel mensen onderweg of buiten, waardoor jouw bedrijfsluchtballon door honderden toeschouwers gezien wordt.

 

Luchtballon PH-MAD

 

Opties bedrijfsluchtballon

Er zijn veel opties om zichtbaar te worden in de lucht.

  • Allereerst kunt u gaan voor een ‘normale’ bedrijfsluchtballon met uw logo of bedrijfsnaam erop.
  • Hiernaast kunt u kiezen voor een meer unieke luchtballon. Deze luchtballon is ”meer 3D” dan een normale luchtballon, met uitstekende delen.
  • Als derde heb je nog de meest unieke luchtballon. Staat jouw organisatie bekend als een bedrijf wat helemaal ‘out of the box’ gaat? Kies dan voor een luchtballon in een bepaalde vorm (zoals een bierfles bij een biermerk etc.). Aan deze laatste optie zijn wel wat voorwaarden verbonden: zo kunnen er meestal niet meer dan twee passagiers mee en de ballon is erg windgevoelig waardoor de ballon alleen geschikt is bij een juiste windsnelheid.

 

Over ballonteam Wessel

Ons team bestaat uit enthousiaste crewleden en piloten met een grote passie voor het vak van ballonvaren. Wekelijks stijgen we met onze ballonnen op in geheel het land, maar vooral in het gebied rondom de Veluwe. We horen graag uw luchtballonmarketing-wensen en onze specialisten adviseren u over de mogelijkheden.