Ballonteam Wessel

Ziet u zichzelf al staan? Daar boven in de lucht, samen met fijn gezelschap in een mand onder een ballon? Dat begrijpen we helemaal, want een ballonvaart is een unieke belevenis die je niet snel vergeet. Vaar over je eigen woonplaats of over een prachtig natuurgebied. Ervaar de stilte in de lucht en zie hoe mensen en huizen langzaam veranderen in kleine miniaturen. Als je hoog vaart tenminste. Wanneer je laag bij de grond ballonvaart, kun je mensen en huizen duidelijk onderscheiden. Dat is zeker leuk wanneer je over je eigen woonplaats ballonvaart. Ballonteam Wessel biedt diverse soorten vaarten aan.

Ballonvaren Gelderland

Geplande vaarten

De meest geboekte vaarten bij Ballonteam Wessel zijn de geplande vaarten. De data hiervoor staan ingepland en u kunt bij een geplande vaart aansluiten. Voor de geplande vaarten kunt u eenvoudig een ticket kopen via onze website. Bij een geplande vaart (ook wel standaard vaart genoemd), staat u samen met onbekende mensen in een mand. Meestal ballonvaren we met ongeveer acht personen. Het voordeel van geplande vaarten ten opzichte van een privévaart is vaak de prijs. Pas vanaf vijf personen is een privévaart voordeliger. In de winter zijn er vrijwel geen geplande vaarten. Als u hier vragen over hebt, kunt u contact met ons opnemen.

 

Privévaart

Wilt u genieten van de luxe dat u enkel met eigen gezelschap en piloot in een mand staat? Of u nu met twee of tien personen bent, dat is beide mogelijk bij ballonteam Wessel. Bij een privévaart bepalen we in overleg met u een opstijglocatie. Wilt u bijvoorbeeld over een specifieke plaats of over een bepaald natuurgebied varen? Afhankelijk van de windrichting bepalen we dan samen met u de startlocatie, zodat uw ballonvaart helemaal naar wens verloopt. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn: Barneveld, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Ede, Nijmegen, Veenendaal, Wageningen, Zutphen, Zwolle en Putten.

 

Ballonvaart arrangementen

Boekt u een privévaart? Dan is het mogelijk om diverse arrangementen toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ontbijtje of picknick in de ballon, of een diner voorafgaand aan uw ballonvaart. Bekijk hiervoor onze speciale ballonvaart arrangementen pagina.

 

Contact over soorten vaarten

Hebt u nog vragen over onze soorten vaarten? Schroom niet en neem contact op met Ballonteam Wessel. Of boek direct uw privé- of geplande ballonvaart.