Bedrijfsuitje in de luchtballon

Ballonvaart Putten

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Neem uw collega’s mee in een luchtballon. Een unieke beleving voor iedereen. De herinnering die u samen deelt, zal de collegialiteit verbeteren. U begint de dag vroeg met een ballonvaart of sluit de dag af met deze herinnering.

Ballonvaart met collega's

Leer elkaar beter kennen op een ontspannen manier tijdens de ballonvaart. Door samen op avontuur te gaan, zult u merken dat de sfeer steeds gemoedelijker zal worden. Wanneer u op het veld arriveert, helpt iedereen met het klaarmaken van de ballon. Teamwork wordt dus wel verwacht! De luchtballon wordt uitgerold en moet worden opengehouden voor de ventilators. Bij grote gezelschappen worden meerdere ballonnen ingezet, zodat iedereen genoeg ruimte ervaart. Daarna kan de échte vaart beginnen. De ballon vaart een uur lang over de mooiste landschappen en waarschijnlijk herkent u de dorpen of steden waar u over vaart. Misschien ziet u het kantoor als eerste. Ondertussen vertelt de piloot over de omgeving en de ballon. Onze piloten hebben al jarenlange ervaring en kunnen u dus alles vertellen. De piloot weet vooraf niet waar de ballon zal landen, dit is namelijk afhankelijk van de wind. Zodra u allen weer met beide voeten op de grond staat, wordt de vaart gevierd met champagne. Als de ballon weer is ingepakt, zal u worden teruggebracht naar de startlocatie.

Ballonteam Wessel slide

Overige informatie

De luchtballon vaart mee met de wind, hierdoor lijkt het windstil en zult u geen last hebben van geschommel. Een luchtballon is los van de grond, waardoor er niks is om de hoogte te meten. Hierdoor is de kans minimaal dat één van uw collega’s hoogtevrees ervaart.

In totaal duurt het hele programma drie tot vier uur. De vaart zelf is een uur, maar de voorbereiding, de champagne en het terugrijden vergt ook veel tijd.

Bedrijfsuitje bij Ballonteam Wessel

Ballonteam Wessel is voor u de beste keuze voor een bedrijfsuitje in en rondom Barneveld. Wij bieden u bij Ballonteam Wessel twee soorten ballonvaarten aan, namelijk privévaarten en geplande vaarten. Bij de privévaart staat u met alleen uw eigen gezelschap in een mand. Bij een geplande vaart staat u met meerdere gezelschappen in een mand. Verder kunt u bij een privévaart ook in overleg zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn: BarneveldAmersfoortArnhemApeldoornDeventerEdeNijmegenVeenendaalWageningenZwolle en Putten.

Bij een geplande vaart kunt u niet zelf de startlocatie bepalen, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper. Heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (ínfo@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.