Valentijnsdag

Ballonteam Wessel bg homepage section

Het is weer Valentijnsdag! Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau voor uw geliefde? Wij weten wel een origineel presentje.

Romantische ballonvaart

Wat is nu leuker dan samen een geweldige ervaring opdoen in een luchtballon? ’s Ochtends vroeg of bij zonsondergang verkennen jullie samen de omgeving van bovenaf. Een ballonvaart is niet alleen maar zweven op de wind. Het hele proces is veel langer. Het begint al met de ballon uitvouwen op de locatie en vullen met lucht. Hier zult u zich pas realiseren hoe groot de ballon daadwerkelijk is. Een ballonvaart is een unieke beleving.  Een leuke extra is het glas champagne.

U kunt Valentijnsdag op verschillende manieren inzetten voor uw romantische ballonvaart. U kunt de vaart boeken en het ticket cadeau geven. De vaart zelf kunt u dan plannen voor een dag. Dit kan een willekeurige dag zijn, maar ook een jubileum of een verjaardag. Daarnaast kunt u ook de vaart zelf boeken voor Valentijnsdag. Houd er dan rekening mee dat de kans bestaat dat de vaart niet doorgaat.

Romantische arrangementen

Onze ballonvaart arrangementen zijn enkel te boeken in combinatie met een privévaart of in overleg bij een standaard vaart. We bieden drie ballonvaart arrangementen aan. De eerste is ‘Ballon & picknick’. Vlak voordat u de mand instapt krijg u een picknickmand vol heerlijke delicatessen en diverse broodjes. Tijdens de vaart kunt u naast het uitzicht genieten van deze heerlijke picknick. Het tweede ballonvaart arrangement wat we aanbieden is ‘Ballon en ontbijt of diner’. Terwijl de eerste zonnestralen langzaam haar intrede doen, kunt u in een ballon genieten van de rust boven in de lucht én een heerlijk ontbijtje. Je kunt niet op een betere plek ontbijten, dachten we zo. Boekt u een avondvaart? Dan kunt u voor ‘Ballon en diner’ kiezen. U dineert dan voordat u de ballon instapt. Let op, dit arrangement is enkel mogelijk als u vanuit Barneveld vertrekt.

Ballonvaart Putten

Contact

Wilt u een ballonvaart cadeau doen aan uw geliefde? Boek uw vlucht via de website. Wilt u meer weten? Dan mag u contact met ons opnemen. Bel ons op 0342-492956 of laat een terugbelverzoek achter. Daarnaast kunt u ons een e-mail sturen op info@ballonweb.nl. Wij reageren zo snel mogelijk!