Nieuwe ballon!

Ballonteam Wessel heeft een nieuwe luchtballon! In samenwerking met TOP Totaal uit Kootwijkerbroek hebben we een ballon ontworpen en laten maken. TOP Totaal ontwerpt en realiseert chalets, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen. 

TOP Totaal:

Recreatie is beleven. Recreëren is rust.

Met onze nieuwe ballon willen wij onze vorm van recreatie en belevenis delen. Ballonteam Wessel en TOP Totaal willen klanten op verschillende manieren helpen aan recreatie en rust. Twee belangrijke aspecten in het drukke, dagelijkse leven. Daarnaast willen beide bedrijven het de klant zo makkelijk maken. Of dit nu met betrekking tot een luchtballon is of door middel van een recreatiewoning of mantelzorgwoning. We zijn bereid om het extra stapje te gaan, om zo een passagier of klant rust te geven. 

Bedankt TOP Totaal, voor deze samenwerking! Van deze ballon gaan we samen genieten.

 

Mee in de nieuwe ballon

Wilt u als één van de eerste passagiers een vaart maken in de nieuwe ballon? Boek uw vaart eenvoudig via de website! Ballonteam Wessel vaart vooral in de omgeving van Barneveld en Apeldoorn. Dit is dus vooral op de Hoge Veluwe. Een plek met misschien wel het mooiste uitzicht van heel Nederland. Daarnaast kunt u met een privévaart uw eigen opstijglocatie doorgeven, dan kunnen wij controleren of we hier kunnen opstijgen. Dit kan bij wijze van spreke zelfs in uw achtertuin zijn. 

Ballonteam Wessel

Ballonteam Wessel is voor u de beste keuze voor een bedrijfsuitje in en rondom Barneveld. Wij bieden u bij Ballonteam Wessel twee soorten ballonvaarten aan, namelijk privévaarten en geplande vaarten. Bij de privévaart staat u met alleen uw eigen gezelschap in een mand. Bij een geplande vaart staat u met meerdere gezelschappen in een mand. Verder kunt u bij een privévaart ook in overleg zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn: BarneveldAmersfoortArnhemApeldoornDeventerEdeNijmegenVeenendaalWageningenZwolle en Putten.

Bij een geplande vaart kunt u niet zelf de startlocatie bepalen, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper. Heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (ínfo@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956), zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.