Ballonvaart Amersfoort

Bent u op zoek naar een gezellig familie-uitje, een uniek bedrijfsuitje of wilt u uw man of vrouw eens verrassen: boek dan een ballonvaart bij Ballonteam Wessel. Iedere week varen we weer met veel enthousiasme boven het prachtige Amersfoort en omgeving. Een ballonvaart regio Amersfoort is een bijzondere belevenis, dat begrijpen we en daarom doen we er alles aan om uw wensen werkelijkheid te maken. Onze lokale piloten vertellen u graag alles over de omgeving!

De ballonvaart in Amersfoort

Gezamenlijk wordt de ballon klaargemaakt, voordat u de lucht in gaat. Dat is altijd een leuke ervaring waar veel teamwerk bij komt kijken. Eenmaal in de lucht kunt u genieten van het mooie uitzicht tijdens uw ballonvaart over Amersfoort en de prachtige natuur rondom deze plaats. Af en toe hoort u het geluid van de brander, maar verder is het volledig stil. Onder u ziet u minimensjes lopen en rijden er kleine autootjes rond; een bijzonder schouwspel om vanuit de lucht te zien. Als u weer terug op vaste grond bent, is het feest nog niet voorbij. De vaart wordt afgesloten met heerlijke champagne. Hierna wordt u weer terug naar de opstartlocatie regio Amersfoort gebracht.

 

Ballonvaart Amersfoort

 

Geniet van uw ballonvaart regio Amersfoort

Ballonvaren eng? Zeker niet! Zelfs passagiers die eerst huiverig de ballon instapten, zijn enthousiast geworden en hebben genoten van hun vaart. Ook de mensen met hoogtevrees hoeven niet bang te zijn: omdat de ballon geen contact heeft met de grond hebt u hier geen last van.
We adviseren enkel kinderen boven de 1.20 meter mee te nemen, zodat ze over de rand kunnen kijken en de hele ballonvaart boven regio Amersfoort meemaken.

 

Bent u overtuigd?

Al onze opstartlocaties zijn rond de Gelderse Vallei of omgeving Veluwe. Wanneer u een privévaart boekt, kunt u zelf een opstartlocatie voor uw ballonvaart in omgeving Amersfoort bepalen en wanneer u een groepsvaart wilt, kunt u bij één van onze opstartlocaties aansluiten. We verwelkomen u graag in een van onze ballonnen. U kunt uw ballonvaart eenvoudig boeken via onze website.

 

 

Vanuit de luchtballon hebt u kans dat u ook omliggende plaatsen rondom Amersfoort ziet liggen, zoals: Soest, Leusden, Nijkerk, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Woudenberg, Hoogland, Hoevelaken of Stoutenburg. Bij een privé ballonvaart is het ook mogelijk om in een van die plaatsen te starten. Daarnaast stijgt Ballonteam Wessel op vanuit plaatsen zoals: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Nijmegen, Putten, Veenendaal, Wageningen, Zutphen en Zwolle.