Ballonvaart Barneveld

Wilt u een ballonvaart in de omgeving van Barneveld maken? Heeft u altijd al het prachtige Gelderse landschap vanuit een luchtballon willen bewonderen? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan in de omgeving van Barneveld aan!

Bewonder de natuur tijdens uw ballonvaart

Deze Gelderse plaats ligt op de grens van de Gelderse vallei en de prachtige Veluwe. Bewonder het prachtige Veluwe gebied vanuit een luchtballon. De grote zandverstuivingen begroeid met heide, groene bossen, de heidevelden en de graslanden maken deze ballonvaart regio Barneveld extra bijzonder en geven een echt vakantiegevoel!

Of vaar over de kronkelende dijken de fruitboomgaarden, de bloeiende rododendrons beboste heuvels, bos graslanden. Spot herten reeën of wilde zwijnen tijdens het ballonvaren en geniet van de dieren en de natuur. Rivieren als de Maas, Waal en Linge stromen door dit prachtige Gelderse gebied en deze ziet u waarschijnlijk liggen tijdens uw ballonvaart boven regio Barneveld.

 

Cultuur tijdens ballonvaart Barneveld

Wilt u toch liever de cultuur van de stad Barneveld bewonderen? Prachtige historische gebouwen, kastelen, kerken, molens of bijzonderheden zien die Barneveld zo bijzonder maken? Maak dan een prachtige ballonvaart boven Barneveld en zie deze plaats zoals u nog nooit hebt gezien. Vanuit de luchtballon heeft u een prachtig zicht op alle historische gebouwen zoals: de NH Kerktoren, Koppelpoort, Neogotisch huis, de Walderveense Molen, De Schaffelaar, Kegelschuur, het Schaffelaar-park en Koeweit. Bewonder de historie, de cultuur en de natuur vanuit de hoogte en beleef een onvergetelijke ballonvaart.

 

Ballonvaart Barneveld

 

Ballonvaart regio Barneveld bij Ballonteam Wessel

Wilt u genieten van een prachtige ballonvaart regio Barneveld? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan! Wij vinden het belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot eind meemaakt. Van het uitvouwen van de ballon tot de landing. Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Ballonteam Wessel is een ballonvaartbedrijf met een duidelijk gezicht. Onze activiteiten zijn er op gericht om zoveel mogelijk mensen in alle rust en op een ontspannen manier te laten ervaren dat een ballonvaart een sprookje is. Boek nu uw ballonvaart en bekijk Barneveld vanuit de lucht.


Wilt u ballonvaren in de regio Barneveld? Bij een privévaart is het ook mogelijk om vanuit deze plaatsen uw ballonvaart te starten: Kootwijkerbroek, Esveld, Harselaar, Voorthuizen, Lunteren, Achterveld, Terschuur, Wekerom, Het Woud, Hoevelaken, Harskamp en Putten. Daarnaast stijgt Ballonteam Wessel op vanuit plaatsen zoals: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Nijmegen, Putten, VeenendaalWageningen, Zutphen en Zwolle.