Ballonvaart Nijmegen

Heeft u altijd al eens willen ballonvaren? Deze unieke belevenis maak je niet zomaar weer mee. Ga mee met Ballonteam Wessel en maak een prachtige ballonvaart over regio Nijmegen. Onze lokale piloten kunnen u alles over de omgeving vertellen!

Ballonvaart regio Nijmegen

Nijmegen en haar omgeving kent u vast op uw duimpje, als u er al een tijd woont tenminste. Maar u weet niet hoe Nijmegen er vanuit de lucht uitziet. Wij kunnen u garanderen dat dit uitzicht vele malen mooier is dan vanaf de grond. Terwijl de ballon langzaam vaart ziet u het Valkhofpark van bovenaf. De mensen lijken net speelgoedpoppetjes en auto’s veranderen langzaam in miniaturen. U hebt een grote kans dat uw ballon ook over de Waal vaart. Deze rivier is prachtig vanuit de lucht. Omdat er in Nijmegen en omgeving veel historische gebouwen staan, zoals de bekende Sint-Stevenskerk, ziet u veel geschiedenis vanuit de mand. Hiernaast is het heel rustgevend om over de mooie natuur tijdens uw ballonvaart in omgeving Nijmegen te varen. Geniet van de stilte boven de weilanden en het wild in de bossen.

 

Ballonvaart Nijmegen


Klinkt dit goed?

U bent van harte welkom om aan te sluiten bij een van onze ballonvaarten over regio Nijmegen. Boekt u een privévaart? Dan kunt u zelf uw eigen opstartlocatie te bepalen. Waar de ballon naartoe gaat weten we vaak niet exact, omdat we afhankelijk zijn van de wind en verschillende luchtlagen. Onze enthousiaste piloten hebben veel kennis van de omgeving en kunnen u dan ook veel informatie geven over het gebied.
Ook kinderen mogen bij ons meevaren. We zien dat het ook voor hen een fantastische belevenis is, die ze niet snel vergeten. Wel adviseren we een minimumlengte van ongeveer 1.20 meter, zodat ze over de rand kunnen kijken tijdens de ballonvaart regio Nijmegen.

 

Ballonvaart boeken

Boek eenvoudig uw ballonvaart regio Nijmegen via onze website. Hebt u nog vragen? Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact met ons op.

 

 

Wilt u liever in de regio Nijmegen starten met uw ballonvaart. Een ballonvaart is ook mogelijk vanuit o.a. de volgende plaatsen: Wijchen, Beuningen, Malden, Groesbeek, Berg en Dal, Elst, Beuningen, Weurt, Ubbergen, Overasselt of Ewijk. Daarnaast stijgt Ballonteam Wessel op vanuit plaatsen zoals: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Putten, Veenendaal, Wageningen, Zutphen en Zwolle.