Ballonvaart Nijkerk

Lijkt het u geweldig om een ballonvaart te maken in de omgeving van Nijkerk? Bij Ballonteam Wessel bieden wij u prachtige ballonvaarten aan in de omgeving van Nijkerk. Vaar mee met onze lokale piloten en ontdek de vele bezienswaardigheden in de omgeving van Nijkerk.

Bezienswaardigheden in en rondom Nijkerk

In en rondom Nijkerk vindt u vele prachtige locaties die vanuit de lucht zeer goed te bewonderen zijn. Allereerst zijn er in Nijkerk een tiental kerken, die de naam van de plaats eer aandoen. Zo heeft u de Hervormde Gemeente Nijkerk en Opstandingskerk, de Grote- of St. Catharinakerk en de Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk, die alle drie zeer mooi zijn om te zien vanuit de lucht. Hiernaast zijn ook de nabijliggende Arkervaart, het Nijkerkernauw, het sportpark De Burcht, het Stadspark Nijkerk, de bosrijke omgeving van Nijkerk, de polder van Flevoland, De Berenkuil, de stad Amersfoort, de Veluwe en het zeer mooie centrum van Nijkerk.

Uitzicht van de ballon

Soorten ballonvaarten

Bij Ballonteam Wessel bieden wij u twee soorten ballonvaarten aan. Allereerst bieden wij u de geplande vaart aan, waarbij u met meerdere gezelschappen in een mand staat. Hiernaast bieden wij u de privévaart aan, waarbij u met alleen uw eigen gezelschap in de mand staat. Hiernaast kunt u bij de privévaart ook zelf de startlocatie bepalen. Startlocaties in de omgeving van Nijkerk waaruit u onder andere kunt kiezen, zijn Nijkerk zelf, Nijkerkerveen, Amersfoort, Hoevelaken, Zwartebroek, Driedorp, Kruishaar, Het Woud, Appel, Gerven, Huinen en Voorthuizen. Bij de geplande vaart kan dit niet, maar deze is wel tot vijf personen goedkoper.

 

Ballonvaart bij Ballonteam Wessel

Bent u nieuwsgierig geworden naar het maken van een ballonvaart in de omgeving van Nijkerk? Bij Ballonteam Wessel bieden wij u deze geweldige ervaring met lokale piloten, tegen een zeer scherpe prijs. Naast Nijkerk bieden wij u ook ballonvaarten aan in plaatsen zoals Barneveld, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Nijmegen, Veenendaal, Wageningen, Zutphen, Zwolle en Putten. Heeft u een vraag of opmerking over een ballonvaart of een ander onderwerp? U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956).