Corona update

Ballonteam Wessel slide

Kootwijkerbroek, 10 juli 2020

Beste passagier,

Update juli 2020: We mogen de lucht weer in! Naast de strenge veiligheidsvoorschriften die altijd al voor de ballonvaart geldt, hebben we momenteel ook te maken met de corona veiligheidsmaatregelen. Van u wordt verwacht dat u een (niet medisch) mondkapje draagt, een gezondheidsverklaring invult en u handen bij aankomst desinfecteert. Ondanks deze veiligheidsmaatregelen gaan we u een fantastische ballonvaart bezorgen.

11 mei 2020: We krijgen regelmatig vragen over de huidige situatie, wat de consequenties zijn voor de tickets en wanneer de recreatieve luchtvaart weer kan opstarten. Via deze weg willen we graag het één en ander met u delen.

Allereerst hopen we dat u en uw dierbaren gezond zijn. Dat is tenslotte het allerbelangrijkste! Wij zijn ook geraakt, zowel persoonlijk maar ook als bedrijf. We hebben een prachtig voorjaar gehad, maar we konden helaas niet ballonvaren met onze passagiers. Dat we dit niet met u kunnen delen doet pijn, maar we blijven positief over de toekomst!

Versoepelingen RIVM

6 mei 2020, zijn de maatregelen gepresenteerd aan Nederland. Met elkaar hebben we dit punt bereikt en inmiddels zijn er zeker positieve veranderingen. Momenteel ligt er een protocol voor ballonvaren met passagiers ter goedkeuring bij Economische Zaken. Het RIVM zal dit ook bekijken. De reden voor een goedkeuring heeft te maken met 1,5 meter afstand, deze kan namelijk niet gewaarborgd worden in de ballonmand. We hopen dat het protocol snel versoepeld en wij u binnenkort mogen verwelkomen bij de ballonmand. We zullen secuur omgaan met de basisregels en brengen u hiervan tijdig op de hoogte.

Geldigheid tickets

Mocht u een ticket hebben wat binnenkort verloopt, zijn wij soepel in de geldigheid. Via onze website kunt u eenvoudig een datum boeken. Voor het herplannen kunt u terecht bij uw eigen ballonvaarder. Ons advies is om voor de zomer of het najaar te boeken als de geldigheid van uw ticket ten einde loopt. Indien de maatregelen het niet toelaten, annuleren we de geplande datum en wordt uw ticket automatisch met een jaar verlengd.

Cadeaubonnen en tickets

Wilt u graag een ticket boeken? Dat kan! Onze tickets en cadeaubonnen zijn momenteel een jaar en drie maanden geldig. Als u toch vragen heeft, mag u altijd contact opnemen!

Contact opnemen

Neem gerust contact met ons op, mochten er vragen of onduidelijkheden zijn. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 0342-492956. Ook zijn wij te bereiken via de mail of per chat.