Ballonvaart Apeldoorn

De warmte van de brander, fluitende vogels in de lucht en een prachtig landschap wat langzaam aan u voorbij trekt. Dit allemaal ervaart u tijdens een ballonvaart boven het prachtige Apeldoorn.

Waarom een ballonvaart in Apeldoorn?

Een ballonvaart is een unieke belevenis en geschikt als gezins- bedrijfs- of familie-uitje. Ons enthousiaste team staat klaar om u te verwelkomen. Wanneer u een privévaart boekt, kunt u vaak zelf uw opstartlocatie bepalen. Een groepsvaart plannen we altijd rondom een afgesproken stad of dorp, waardoor u over het door u gewenste gebied vaart. Staat u weer met beide voeten op vaste grond? Ook dan hebben we nog een leuke verassing in de vorm van een certificaat en een glaasje champagne.

 

Ballonvaart Apeldoorn

 

Ballonvaart boven Apeldoorn

Maak een prachtige tocht tijdens een ballonvaart over Apeldoorn en bewonder het natuurschoon rondom deze plaats, namelijk de Veluwe. In het voorjaar en het begin van de zomer is de mooie paarse heide te zien. Maar ook de combinatie van zandvlaktes, bossen en dorpjes is prachtig om overheen te varen. Vanuit de ballon ziet u de kronkelende dijkjes en fruitboomgaarden. Wanneer u goed oplet, zou u ook weleens een ree of wild zwijn kunnen spotten. En wat dacht u van de bezienswaardigheden in Apeldoorn zelf? Er zijn weinig mensen die Paleis Het Loo en haar tuinen van bovenaf hebben gezien, maar met een ballonvaart regio Apeldoorn is het mogelijk.

 

Waar moet u op letten bij het boeken van uw ballonvaart?

Bij een ballonvaart staat uw veiligheid voorop. Daarom varen we alleen als de weersomstandigheden het toelaten. Dat betekent dat het droog moet zijn, maar ook dat de wind niet te sterk of te zwak moet zijn. De piloot bepaalt halverwege de dag of de ballonvaart regio Apeldoorn door kan gaan. Mocht het niet lukken, is het altijd mogelijk om de vaart opnieuw te plannen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

 

Boek uw ballonvaart regio Apeldoorn

Bent u enthousiast geworden en wilt u een unieke reis boven Apeldoorn maken? U kunt eenvoudig een ballonvaart boeken via onze website. Neem contact met ons op wanneer u vragen hebt.

Bij een privé ballonvaart is het ook mogelijk om in een van de omliggende plaatsen nabij Apeldoorn te starten, zoals: Teuge, Wilp-Achterhoek, Ugchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Twello, Wilp, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek, Uddel en Emst. Daarnaast stijgt Ballonteam Wessel op vanuit plaatsen zoals: Amersfoort, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Nijmegen, Putten, Veenendaal, Wageningen, Zutphen en Zwolle.