Ballonvaart Zwolle

Woont u in of rondom Zwolle? Dan kent u de omgeving vast op uw duimpje. Alle straten, parkjes en plaatsen in de buurt zijn bekend. Maar dat alles heeft u vast nog nooit vanuit de lucht gezien. Ga mee met een ballonvaart rondom Zwolle en ontdek hoe uw woonplaats er vanuit de lucht uitziet.

 

Ballonvaart regio Zwolle

Het is altijd leuk om met een ballonvaart over een bekende regio te varen. Gebouwen zien er opeens heel anders uit en u bespeurt nieuwe bezienswaardigheden. Of ontdek de prachtige natuur in een ballonvaart rond Zwolle. Spot reeën in het Zwolse bos en bewonder in het voorjaar de prachtige roze heide. Ervaar de stilte in de lucht en hoor de vogels vrolijk fluiten. Bij aankomst op de (vaak onbekende) eindbestemming is het feest nog niet voorbij. Geniet van een glaasje champagne en ontvang jouw ballonvaartcertificaat.

 

Ballonvaart Zwolle

 

Waar moet u op letten bij het boeken van een ballonvaart?

U kunt kiezen voor een privévaart of een groepsvaart bij een ballonvaart regio Zwolle. Een privévaart is mogelijk vanaf twee personen en vaak wordt dan ook een ‘eigen’ opstartlocatie bepaald. Bij een groepsvaart vaart u met meerdere groepen/personen in een mand. Wilt u kinderen meenemen? Ook voor hen is een ballonvaart een fantastische belevenis. Wel raden we aan enkel kinderen boven de 1.20 meter mee te nemen, omdat ze anders niet over de rand kunnen kijken. Het weer is een belangrijke factor bij een ballonvaart, zo moet het niet regenen en te hard waaien. Onze piloten bepalen iedere dag weer of de ballonvaarten door kunnen gaan. Uw veiligheid staat voorop!

 

Over ballonteam Wessel

Ons team bestaat uit enthousiaste piloten met jarenlange ervaring. U bent in goede handen en we doen er alles om uw wensen uit te laten komen. Boek uw ballonvaart regio Zwolle eenvoudig via onze website. Hebt u nog vragen? Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact met ons op.

 


Wilt u een ballonvaart maken vanuit de regio Zwolle? Bij een privévaart kunt u zelf uw startlocatie bepalen, dat kan o.a. vanuit de volgende plaatsen: Hattem, Hasselt, Dalfsen, Wezep, Heino, Heerde, Genemuiden, Zwartsluis, Staphorst, Kampen, Oldebroek, Elburg, Het Loo Oldebroek, Zalk of Berkum. Daarnaast stijgt Ballonteam Wessel op vanuit plaatsen zoals: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Deventer, Ede, Nijmegen, Veenendaal, Wageningen, Zutphen en Putten.