Ballonvaren bij Ballonteam Wessel

Luchtballon kuiken Barneveld

Wilt u genieten van een prachtige ballonvaart in de omgeving van Gelderland? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan! Wij vinden het Belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot eind meemaakt. Van het uitvouwen van de ballon tot de landing. Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Omdat onze ballonnen ruimte bieden aan maximaal 10 passagiers kunt u altijd genieten van een prachtig uitzicht. Bekijk de wereld onder u vanuit vogelperspectief en geniet van het unieke Nederlandse landschap!

 

Speciale arrangementen

Wist u bijvoorbeeld dat wij speciale arrangementen aanbieden? U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijk ontbijtje of diner tijdens een onvergetelijke ballonvaart. Of wat dacht u van de zon op zien komen of de zon onder zien gaan? Wij doen er alles aan om u een mooie ballonvlucht te bezorgen!

 

Ballonvaart & Picknick

Geniet van een heerlijke picknick in een luchtballon. Laat ons een uniek dagje uit voor u en uw medepassagiers verzorgen, terwijl u geniet van een heerlijke picknick. Voordat u de lucht ingaat, ontvangt u een goed gevulde picknick mand met diverse broodjes en delicatessen. Wij zorgen voor alles, zodat u zich nergens meer om hoeft te bekommeren.

 

Ballonvaart & Ontbijt

Bij een vlucht in de ochtend kunt u gebruik maken van het Ballon & Ontbijt arrangement. Geniet van een heerlijk ontbijtje terwijl u hoog in de lucht zweeft.

 

Ballonvaart & Diner

Geniet van het heerlijke 3 gangen diner in de lucht. Romantisch en gezellig kortom een waanzinnige ervaring!

 

Ballonvaart bij zonsopkomst

Zie de dag aanbreken vanuit een luchtballon en maak de unieke ervaring van een zonsopgang mee.

 

Ballonvaart bij zonsondergang

Zie de dag eindigen vanuit een luchtballon. Geniet van de romantische sfeer als u de unieke ervaring van een prachtige ballonvaart bij zonsondergang meemaakt.

 

Ballonvaart met het Kuiken

Stap gezellig in de mand van het kuiken en geniet van een prachtige vaart. Trek veel bekijks als u over de huizen en landschappen vaart in het schattige, opvallende kuiken!

 

Ballonvaartarrangementen

Bent u benieuwd naar andere unieke arrangementen? Kijk dan op onze website: ballonweb.nl kies een ballonvaart naar keuze uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *