Ballonvaren in de huisstijl van uw onderneming

BDU Ballon

Wilt u genieten van een prachtige ballonvaart in de omgeving van Gelderland? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan! Wilt u meer dan een ballonvaart alleen? Wat denkt u van een luchtballon in de stijl van uw eigen onderneming? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Airvertising

Luchtballon reclame een advertentie op een luchtballon plaatsen, wordt ook wel Airvertising genoemd. Ontwerp geheel naar eigen huisstijl, kleuren of andere wensen uw eigen luchtballon. Een luchtballon kan gemiddeld 7 jaar mee en zorgt hiermee voor een krachtig en langdurend marketinginstrument. Promoot uw bedrijf door middel van een prachtige rondvaart in uw eigen met bedrijfsnaam en logo voorziende luchtballon. Uw klanten of relaties zullen deze unieke ervaring blijven herinneren. Met deze unieke, bewegende reclame billboard creëert u een echte eye-catcher. Vergroot uw naamsbekendheid als men bewonderend vanaf de grond naar uw kleurrijke, vrolijke luchtballon kijkt.

 

Opvallen

Een luchtballon valt op en trekt de aandacht van vele mensen. Wist u bijvoorbeeld dat uit een Canadees onderzoek naar de respons op reclame op heteluchtballonnen gebleken, is dat 98% van de ondervraagden hun aandacht meteen werd getrokken? 90% van de ondervraagden vertelt aan zijn of haar partner een luchtballon te hebben gezien. 75% heeft de luchtballon vanuit de auto gezien. Luchtballonnen die over steden, kantoren en industriezones varen zorgden voor 50% bekijks. 25% van de ondervraagden waren mensen die van hun vrije tijd genoten. Bij een stad met gemiddeld 150 000 inwoners wordt een luchtballon door meer dan 30.000 mensen gezien, dat is een percentage van 20%. Bij grotere steden ligt dat percentage nog veel hoger.

 

Meer ballonvaarten zomertijd

Het voorjaar komt eraan de klok gaat vooruit, het luchtballonseizoen kan geopend worden. Doordat het langer licht blijft en mooier weer gaat worden, kan er weer in de avond gevaren worden. Dit zorgt ervoor dat de ballon een veel groter bereik heeft, omdat in de avond meer mensen thuis en buiten zijn.

 

Ballonvaart arrangementen

Bent u benieuwd naar andere unieke arrangementen? Kijk dan op onze website: ballonweb.nl en kies een ballonvaart naar keuze uit!