Ballonvaren over Gelderland

Ballonvaart Veenendaal

Het prachtige Gelderse landschap

Heeft u altijd al het prachtige, Gelderse landschap vanuit een luchtballon willen bewonderen? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten in Gelderland aan! Vaar bijvoorbeeld over het prachtige Veluwe-gebied, de Achterhoek of bekende steden als Barneveld, Nijmegen en Arnhem.

 

Natuur

Geniet van de dieren en de natuur tijdens deze bijzondere ballonvaart. Bewonder de kudde schapen die over de prachtige, Ginkelse heide lopen, het mooie, heuvelachtige landschap, de hagen, beekjes, de zandverstuivingen begroeit met heide, groene bossen,wijngaarden, de mooie tuinen achter prachtige kastelen, het Sonsbeek park grenzend aan het centrum van Arnhem, de heidevelden en de graslanden. Rivieren als de Maas, Waal en Linge stromen door dit prachtige Gelderse gebied. Vanuit de luchtballon heeft u een prachtig uitzicht over de levendige natuur in de omgeving van Gelderland.

 

Historie en cultuur

Stap in een luchtballon en zie de provincie Gelderland zoals u de provincie nog nooit heeft gezien! De bijzonderheden die het prachtige Gelderland biedt zoals paleis het Loo, Kasteel Slangenburg, of het Speurder en Sprielderbos, het Gelredome in Arnhem, Musis Sacrum, het Nederlands Openluchtmuseum, John Frostbrug, museum voor Moderne Kunst in Arnhem, museum Het Valkhof in Nijmegen of het Kröller-Müller Museum. De rijke, Gelderse historie, theaters, kastelen, prachtige landhuizen, de boerderijen, historische gebouwen of de buitenverblijven van de oud-Gelderse Adel, maken deze ballonvaart een ervaring om nooit meer te vergeten!

 

Ballonteam Wessel

Wilt u genieten van een prachtige ballonvaart in de omgeving van Gelderland? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan! Wij vinden het belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot eind meemaakt. Van het uitvouwen van de ballon tot de landing. Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Ballonteam Wessel is een ballonvaartbedrijf met een duidelijk gezicht. Onze activiteiten zijn er op gericht om zoveel mogelijk mensen in alle rust en op een ontspannen manier te laten ervaren dat een ballonvaart een sprookje is.