Mooiste ballonvaarten mei en juni 2018

Ballonvaart Ede

Wij van Ballonteam Wessel willen zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat ballonvaren een sprookje is. In deze blog nemen wij u mee naar de mooiste ballonvaarten van de meimaand en de eerste weken van de maand juni.

 

Mei 2018

In mei zijn er vele prachtige ballonvaarten gemaakt het heerlijke weer heeft dat natuurlijk ook mogelijk gemaakt. De meimaand is mooi begonnen met een prachtige weerspiegeling van de Noordzee tijdens de ballonvaart van Kootwijkerbroek naar Bennekom op dinsdag 3 mei. De bekende radiozender Q-Music stuurde dj Joost Swinkels op de vroege ochtend van woensdag 16 mei mee op een ballonvaart van Barneveld naar Maasbommel. De dj kon genieten van een waanzinnig uitzicht en kreeg de gelegenheid om een antwoord te krijgen op zijn vraag: Kan je een luchtballon besturen?

 

Op 26 mei kon onze jonge prijswinnaar van de tent evangelisatievereniging Lunteren genieten van een bijzondere ochtendvaart over het Wekeromse zand.

De volgende dag 27 mei maakten we een prachtige ballonvaart in de Achterhoek.

 

Juni 2018

Begin juni hebben wij de prijswinnaars van BDU verrast met een ballonvaart van Wezep naar Doornspijk. Tijdens deze vaart zweefden we boven de huizen van de prijswinnaars. Dit zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor onze passagiers.

 

8 juni vond het Megapull Stroe plaats wij hebben een ballonvaart gemaakt over het evenement. Hoog in de luchtballon bewonderden we alle trekkers, trucks, vrachtwagens en tractoren. Al die auto’s leken heel klein dat is een beeld dat we niet snel zullen vergeten.

 

Op 11 juni konden onze passagiers genieten van een uniek uitzicht tijdens de ballonvaart in Ommen. De vrolijke circustent Renz en de vakantievierders op de camping in Ommen zorgden voor een het echte vakantiegevoel!

 

13 juni was een prachtige avond om een ballonvaart te maken. Een adembenemend uitzicht over groene weilanden, een helder blauwe lucht met een paar donkere wolkjes, maar gelukkig bleef het droog en een prachtige zonsondergang. De ballon steeg op in Kampen en nam ons mee over Wilsum, de Zande, Zalk, Zwolle en landde uiteindelijk in Laag- Zuthem.

 

Contact

Heeft u vragen over het maken van een ballonvaart of één van onze andere diensten? Neem contact met ons op via info@ballonweb.nl of kijk op onze website ballonweb.nl