Ochtendvaarten

Ochtendvaart Ballonteam Wessel

Waarom u een ballonvaart in de ochtend moet meemaken!

Ballonvaren is een unieke ervaring daar weten wij van Ballonteam Wessel alles van! De rust, het prachtige uitzicht en de gezelligheid maken ballonvaarten juist zo speciaal. Wist u dat wij ook prachtige ochtendvaarten aanbieden? In deze blog leggen wij uit waarom u een ochtendvaart eens mee zou moeten maken.

 

Zonsopgang

De zon komt langzaam op een nieuwe dag breekt aan. Hoe magisch is het om getuige te zijn van een schitterende zonsopgang? Terwijl de meeste mensen liggen te slapen, geniet u van een onvergetelijk mooie ballonvaart. Langzaam komt alles weer tot leven: het dauw dat optrekt van de weilanden, de betoverende gloed van de eerste zonnestralen, de vogels die vrolijk fluiten, koeien en schapen die in het gras beginnen te grazen, de mensen die uit hun huis komen en over straat lopen of de beginnende files op de snelweg. Spot herten of andere wilde dieren en maak prachtige foto’s om zo een mooie herinnering vast te leggen. Net voor zonsopgang stijgen we ,want dan is er  nog geen thermiek. De zon heeft te weinig kracht dat maakt de ballonvaart veiliger en zorgt ervoor dat de ballon veilig kan landen. Begin de dag goed en geniet van de rust en een schitterende zonsopgang tijdens een ochtendvaart. Een voorwaarde voor een ochtendvaart is wel dat u een privé vaart boekt of met minimaal 4 passagiers bent.

 

Contact

Wenst u meer dan een ballonvaart alleen? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht! Wat te denken van een vaart in combinatie met een luxe diner of bijvoorbeeld een ballon in de look & feel van uw eigen onderneming? Heeft u vragen over het maken van een ballonvaart of één van onze andere diensten? Neem contact met ons op via info@ballonweb.nl of kijk op onze website ballonweb.nl.