Ballonvaren in de avond

Avondvaart Ballonteam Wessel

Waarom u een ballonvaart in de avond moet meemaken!

Ballonvaren is een unieke ervaring daar weten wij van Ballonteam Wessel alles van! De rust, het prachtige uitzicht en de gezelligheid maken ballonvaarten juist zo speciaal. Wist u dat wij ook prachtige avondvaarten aanbieden? In deze blog leggen wij uit waarom u een avondvaart echt eens mee zou moeten maken.

 

De groene natuur

Een avondvaart in de zomer zorgt voor het ultieme vakantie gevoel. Hoog in de lucht ziet u de verschillende mensen op straat lopen of mensen op terrasjes zitten. Zwaai naar de mensen en voel de zomerse sfeer. In de zomer vaart u over groene bomen, kleurrijke bloemen, koeien, schapen, geiten en andere dieren.

 

Zomeravonden

De avonden zijn langer in de zomer, de lichte avonden en de warmere lucht zijn perfect om te ballonvaren. Tussen maart en oktober vinden ballonvaarten alleen 2 uur voor zonsondergang plaats. Een avondvaart begint in de zomer meestal rond 19 uur. Maak prachtige foto’s tijdens de ballonvaart en leg zo deze mooie herinnering vast.

 

Zonsondergang

Bewonder vanuit de luchtballon de prachtige kleuren die aan de hemel verschijnen. De magische, roze tinten, de ondergaande zon, de stilte en een waanzinnig uitzicht. Beleef een onvergetelijke avond als u hoog in de lucht zweeft en getuige bent van een schitterende zonsondergang. Zie hoe Nederland aanstalten maakt om afscheid te nemen van weer een drukke dag. Proost na afloop met een glas champagne op de gezellige avond.

 

Contact

Wenst u meer dan een ballonvaart alleen? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht! Wat te denken van een vaart in combinatie met een luxe diner of bijvoorbeeld een ballon in de look & feel van uw eigen onderneming? Heeft u vragen over het maken van een ballonvaart of één van onze andere diensten? Neem contact met ons op via info@ballonweb.nl of kijk op onze website ballonweb.nl