Huwelijksaanzoek in een luchtballon

Luchtballon PH-LOV

Wij van Ballonteam Wessel vinden ballonvaren zo mooi als een sprookje, een onvergetelijke ervaring dat iedereen meegemaakt moet hebben! Vraag uw vriend of vriendin ten huwelijk tijdens een ballonvaart bij ballonteam Wessel en laat sprookjes echt uitkomen!

 

Aanzoek doen

De magische, roze tinten aan de hemel, de zon die langzaam ondergaat, de rust en het adembenemende uitzicht. Maak er het meest romantische begin van een sprookje ooit van als jullie romantisch samen in de lucht zweven. Verras de vrouw of man van uw dromen met een romantisch huwelijksaanzoek in een luchtballon en laat jullie sprookje uitkomen. Even bestaat er niets meer dan gezellig samen zijn, de liefde tussen jullie en een waanzinnig mooi uitzicht. Vertel hoeveel u van hem/haar houdt in een prachtig gedicht of toespraak. Vraag uw geliefde vervolgens ten huwelijk bij een schitterende zonsondergang. Proost na de onvergetelijke ervaring met een glas champagne om jullie verloving te vieren. Een magischer begin van jullie sprookje is er niet!

 

Manieren huwelijksaanzoek

Laat uw vrienden of familie een grote banner op de grond leggen. Wijs uw geliefde op de banner en ga op de knieën. Of hang een banner uit de mand met een leuke tekst om iedereen te laten weten dat jullie verloofd zijn. Een groot fotospandoek op de grond of een langs vliegend reclamevliegtuigje met een romantische tekst. Het maakt niet uit hoe u uw aanzoek wilt doen: we maken er graag uw sprookje van, want de liefde is het mooiste wat er is!

 

Contact

Ballonteam WESSEL is een ballonvaartbedrijf met een duidelijk gezicht. Onze activiteiten zijn er op gericht om zoveel mogelijk mensen in alle rust en op een ontspannen manier te laten ervaren dat een ballonvaart een sprookje is. Wilt u weten hoe een huwelijksaanzoek precies te werk gaat tijdens een ballonvaart ? Neem dan contact met ons op via info@ballonweb.nl of kijk op onze website ballonweb.nl