Videoclip ‘Jij bent mijn wereld’

Ballonvaren Gelderland

Zangeres Roxanne van Driel wilde voor haar nieuwe single jij bent mijn wereld een clip opnemen in een luchtballon. Wij van Ballonteam Wessel mochten een bijdrage leveren aan de nieuwste videoclip van de zangeres. Met veel plezier hebben wij de blondine mee genomen op een prachtige ballonvaart en een gedeelte van de videoclip opgenomen. Het eindresultaat mag er zijn een vrolijk zomers nummer!

 

Over Roxanne van Driel

De 29-jarige zangeres is al een paar jaar succesvol in de Nederlandstalige muziek. Met singles als ‘Ticket naar de zon’, ‘Het zijn de kleine dingen in het leven’ en ‘Ik kan niet zonder jou’ is ze te zien in het SBS-programma ‘Topper gezocht’ en deze zomer op diverse feestlocaties live te zien en te horen.

 

Ballonvaren bij Ballonteam Wessel

Wilt u genieten van een prachtige ballonvaart in de omgeving van Gelderland? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan! Wij vinden het Belangrijk dat u de ballonvaart van begin tot eind meemaakt. Van het uitvouwen van de ballon tot de landing. Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Omdat onze ballonnen ruimte bieden aan maximaal 10 passagiers kunt u altijd genieten van een prachtig uitzicht. Bekijk de wereld onder u vanuit vogelperspectief en geniet van het unieke Nederlandse landschap!

 

Contact

 

Wij van Ballonteam Wessel vinden ballonvaren zo mooi als een sprookje, een onvergetelijke ervaring dat iedereen meegemaakt moet hebben! Wenst u meer dan een ballonvaart alleen? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht! Wat te denken van een vaart in combinatie met een luxe diner of bijvoorbeeld een ballon in de look & feel van uw eigen onderneming? Heeft u vragen over het maken van een ballonvaart of een van onze andere diensten? Neem contact met ons op via info@ballonweb.nl of kijk op onze website ballonweb.nl.