Een luchtballonvaart tijdens uw familiedag

Hoe bestuur je een luchtballon?

Bent u bezig met het organiseren van een familiedag? Regel dan een uitje wat nooit meer wordt vergeten! Met een luchtballonvaart geeft u uw familie een uniek kijkje over de Veluwe vanuit de lucht. Sluit de vaart af met heerlijke champagne en geniet hierna van elkaars gezelligheid tijdens een familiediner of -ontbijt.

 

Een leuk uitstapje voor de hele familie 

We zijn het gewend om met de auto, de trein of de fiets te reizen. Maar een luchtballonvaart maak je niet dagelijks mee. De hele beleving is uniek en het wordt een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. Kies voor een luchtballon met een grote mand (bijvoorbeeld 12 personen) of ga voor meerdere luchtballonnen met een kleine mand. We raden aan om enkel kinderen boven de 1.20 meter mee te nemen, anders komen ze niet boven de rand uit en maken ze weinig van de vaart mee. Onze ervaring is dat kinderen het geweldig vinden om te ballonvaren, zeker wanneer ze langs hun eigen woonplaats komen.

 

Over Ballonteam Wessel 

Het team bestaat uit ervaren en enthousiaste piloten, bij hen bent u verzekerd van een veilige en prachtige vaart. Een ballonvaart vindt altijd in de ochtend of avond plaats, omdat de windkracht dan het meest geschikt is. We zorgen ervoor dat u in de avond voor zonsondergang terug bent. Wanneer u vragen hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Waar moet u op letten bij het boeken van een ballonvaart? 

Het is mogelijk om een ballonvaart voor een bepaalde datum vast te leggen. Wel wordt er enkel gevaren wanneer de weersomstandigheden dat toelaten, dus het zou kunnen voorkomen dat uw ballonvaart verplaatst wordt. Natuurlijk doen we er alles aan om uw wensen te vervullen.

 

Enthousiast geworden?

Bent u overtuigd of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een ballonvaart tijdens uw familie-uitje? We helpen u graag. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956).