Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Boek een ballonvaart

Bedrijfsuitje ballonvaart

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje? Boek een ballonvaart en laat jouw medewerkers een unieke ervaring beleven.

 

Ballonvaart als bedrijfsuitje 

De spanning vooraf, de gemoedelijke sfeer bij het opbouwen van de ballon, het prachtige uitzicht en de gezelligheid in de lucht en het feestje erna maken een ballonvaart tot een belevenis die nooit meer wordt vergeten. Wanneer je aankomt op het veld mag je met het hele team helpen om de ballon ‘op te tuigen’. De ballon wordt uitgerold en moet opengehouden worden voor de ventilators. Hier komt veel teamwork bij kijken en dit zorgt voor een onderlinge goede band. In de lucht kan het ontspannen beginnen. Je ervaart rust en stilte terwijl je langzaam over het prachtige landschap vaart. Ook is het erg leuk om over dorpjes of steden te varen. Hoe lager je gaat, hoe meer details je kunt onderscheiden en hoe hoger je gaat hoe meer alles verandert in kleine miniaturen. Alle piloten bij Ballonteam Wessel hebben jarenlange ervaring en weten veel van de omgeving. Hierover vertellen ze je graag tijdens de ballonvaart. Eenmaal weer terug op vaste grond is het feest nog niet voorbij en wordt de ballonvaart gevierd met heerlijke champagne.

 

 

Informatie over de ballonvaart 

Waarschijnlijk zijn er collega’s die een ballonvaart wel erg spannend vinden. Dat snappen we helemaal, maar het is niet nodig! Zelfs degenen met hoogtevrees zullen hier tijdens de ballonvaart geen last van hebben omdat er geen contact is met de grond. Wilt u lekkere hapjes meenemen of tips ontvangen voor eetgelegenheden in de buurt? Hier willen we u altijd over adviseren. U wordt overigens altijd weer door ons teruggebracht naar de startlocatie.

 

Enthousiast geworden? 

Boek eenvoudig via onze website of neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. Ons team met enthousiaste piloten en crewleden kan niet wachten om jouw team een unieke belevenis te laten meemaken.