Ballonvaren met kinderen

Ballonvaren Barneveld

“Mag mijn kind ook meevaren in een luchtballon?” Deze vraag krijgen we regelmatig van onze (toekomstige) passagiers. Ons antwoord hierop is heel duidelijk: dat is zeker mogelijk! Wel hangt hier een voorwaarde aan, namelijk de lengte van uw kind. We adviseren om enkel kinderen mee te nemen met een minimale lengte van 1.20 meter. Ander komen ze niet boven de rand uit en dat is zonde van de vaart!

Ballonvaren met kinderen

Net zoals een ballonvaart een fantastische belevenis is voor volwassenen, is dat ook voor kinderen. Kinderen vinden het geweldig om in een mand onder zo’n enorme ballon te staan en zullen razend enthousiast zijn wanneer ze hun huis vanuit de lucht zien. Ook voor de vaart en na de vaart zijn er genoeg mogelijkheden voor kinderen om te helpen. Zo kunnen ze helpen met het uitrollen van de ballon, of juist het opbergen. Het totale programma duurt zo’n 3,5 uur, waarvan we minimaal een uur in de lucht zijn. Het wordt echt een avond om nooit meer te vergeten!

Ballonvaren regio Gelderse Vallei

Wilt u graag ballonvaren met kinderen bij Ballonteam Wessel? We zijn actief in de hele regio Gelderse Vallei. Waaronder o.a. Barneveld, Veenendaal, Ede, Nijkerk, Kootwijkerbroek, Bennekom en Wageningen valt. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten vaarten: een privévaart of een geplande vaart (ook wel groepsvaart genoemd). Een privévaart is vanaf twee personen en hierbij ballonvaart u enkel met eigen gezelschap + piloot. Een geplande vaart is tot ongeveer vijf personen goedkoper, maar dan staat u wel met andere mensen voor dezelfde boeking in de mand. Bij een geplande vaart bepalen wij ook altijd een startlocatie, bij een privévaart overleggen we deze. Hebt u hier nog vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Wilt u ballonvaren met kinderen? Boek dan snel uw ballonvaart boven de Gelderse Vallei bij Ballonteam Wessel.