Ballonvaarten over de hele wereld

Ballonvaren buitenland

Heb jij weleens een ballonvaart meegemaakt? Waarschijnlijk was dat boven het mooie Nederland of België. Maar ook in andere landen is het prachtig om te ballonvaren. In sommige landen, zoals Turkije, is het zelfs een enorm toeristische attractie. Kijk met ons mee en aanschouw ballonvaarten over de hele wereld.

 

ballonvaart maken buitenland Ballonvaren buitenland

 

Ballonvaart Cappadocië

Adembenemend. Dit is wat bij ons opkomt bij het zien van deze foto’s. Prachtige rotsen, bergen en landschappen bewonder je vanuit een luchtballon boven het mooie Cappadocië in Turkije. Bij goed weer is het ook mogelijk om in de winter te ballonvaren, wat direct weer een heel ander uitzicht geeft.

 

Ballonvaart Myanmar

 

Ballonvaart Myanmar

Het prachtige Myanmar kent prachtige gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oude tempels of torens die je ver boven de stad ziet uitsteken. Vanuit de luchtballon heb je zeker te weten het beste zicht over dit bloeiende land. Vaar over steden of juist prachtige natuurgebieden.

 

Ballonvaren in het buitenland

 

Ballonvaren Napa Valley

De United States kent prachtige natuurgebieden en de Napa Valley is er hier een van. Het bergachtige en glooiende landschap is een ware attractie tijdens een ballonvaart. Vanuit de ballon kun je bergtoppen tot kilometers ver onderscheiden.

 

Ballonvaren in het buitenland met Ballonteam Wessel

Ballonteam Wessel heeft ook al heel wat van de wereld gezien. Zo hebben we al ballonvaarten gemaakt in Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Australië, Zwitserland, Ierland, Israël, Dubai, Taiwan, Thailand, Vietnam, Maleisië en India. Ook volgende week zijn we weer in het buitenland te vinden met ons kuiken tijdens een ballonevent. Wilt u graag een ballonvaart maken in het buitenland? Dit kan bij Ballonteam Wessel. Dit zal dan een vaart zijn in een ‘gewone ballon’ (dus geen speciale vorm zoals het kuiken). Mocht u in een eigen ‘gewone’ bedrijfsluchtballon in het buitenland willen varen is dat ook mogelijk. Hier hangen wel boven gemiddelde kosten aan. Behalve wanneer u een ballon hebt met een unieke vorm, dan is het mogelijk om op uitnodiging bij een ballonevent aan te sluiten. In dat geval wordt een deel van de kosten vergoed.

 

Bespreek gerust eens vrijblijvend de mogelijkheden voor ballonvaren in het buitenland met Ballonteam Wessel. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Geen vraag is ons te gek. We horen graag van u!