Romantische luchtballonvaart met 2 personen

ballonvaart Gelderse Vallei

“Kan ik ook samen met mijn vriend of vriendin luchtballonvaren?” Deze vraag krijg we regelmatig en het antwoord hierop is duidelijk: ja! Ballonteam Wessel uit regio Barneveld biedt privévaarten aan boven de Gelderse Vallei. Bij een privévaart kun je zelf kiezen met hoeveel personen je in de mand staat. Bij een geplande vaart sluit je aan bij een of meerdere andere gezelschappen. Wil je met 2 personen een luchtballonvaart maken? Kies dan voor een privévaart.

 

ballonvaart Gelderse Vallei

 

 

Privévaart 2 personen

Een privévaart met 2 personen is echt een unieke belevenis! In overleg met onze piloten kies je zelf waar je wilt opstijgen. Bijvoorbeeld in je eigen woonplaats of dichtbij prachtige natuur (die de Gelderse Vallei zeker biedt!). Wanneer je een groot weiland hebt is het vaak ook mogelijk om daar op te stijgen. Bel, mail of chat ons gerust en vraag naar de voorwaarden. Een luchtballonvaart voor 2 personen kost 600,- all inclusive. Hier komen geen kosten meer bij! Na de vaart ontvangt u heerlijke champagne en vieren we een klein feestje. Hierna wordt u door ons weer naar de opstijglocatie gebracht. Uw wensen staan volledig centraal bij Ballonteam Wessel! Wij horen graag waar u wilt varen op de Gelderse Vallei en doen er alles aan om uw wensen uit te laten komen.

 

Luchtballonvaart boven de Gelderse Vallei

Wilt u en nog exclusievere ballonvaart maken met twee personen? Ballonteam Wessel heeft een wel heel bijzondere luchtballon, namelijk ‘het kuiken’. Die luchtballon is echt onze trots, zeker omdat ‘het kuiken’ volledig past bij de regio. In ‘het kuiken’ passen maximaal drie personen. Een unieke vaart met het kuiken kost 1000,- euro. Ook voor een arrangement inclusief ballonvaart kunt u bij ons terecht.

 

Boek uw luchtballonvaart

Een ballonvaart met 2 of meerdere personen boven de prachtige Gelderse Vallei? Wie wil dat nu niet?! Kijk snel in onze agenda om bij een geplande vaart aan te sluiten of boek een privévaart. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op.