Waarom een ballonvaart in de ochtend een goed idee is

Ballonteam Wessel ballonvaart ochtend

U rijdt uit uw werk en ziet ze dan plotseling: luchtballonnen. ’s Ochtends zien we deze luchtballonen minder. Hier zien wij echter geen reden voor! Een ochtendvaart kan zelfs mooier zijn dan in de avond. Het enige nadeel is misschien dat u vroeg uit de veren moet, maar ja: dan heeft u ook wat.

Redenen ochtendvaart

Er zijn meerdere redenen waarom een ochtend-ballonvaart prachtig is:

 

  • U ziet de zon opkomen. Wat is er mooier om dit vanuit een luchtballon te bekijken? U ziet de lucht eerst langzaam rood kleuren, totdat de zon volledig is opgekomen.
  • Terwijl heel Nederland nog maar net ontwaakt of nog op een oor ligt, geniet u van de stilte en de rust. De lucht is in de ochtend ook nog heerlijk koel, een extra rustgevende factor.
  • Ook een heel belangrijke: een ochtendvaart begint in de zomer bij zonsopkomst, erg vroeg dus. Dat betekent dat u niet in de file hoeft te staan op weg naar uw startlocatie.
  • Hiernaast bent u in de ochtend zelf nog helemaal fris en kunt u hierdoor optimaal van de ervaring genieten. De hele dag voelt u de adrenaline nog door uw lichaam stromen omdat het zo’n fantastische ervaring was!

Ochtendvaart wijde regio Barneveld

Wilt u in de ochtend een ballonvaart maken? Dat kan bij ballonteam Wessel! We varen in de wijde omgeving van Barneveld, zoals onder andere regio: Amersfoort, Harderwijk, Ermelo, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Veenendaal, Soest, Harskamp, Uddel en Putten. Bij ons bent u altijd maximaal een uur in de lucht en we bieden diverse arrangementen aan in combinatie met uw ochtend-ballonvaart. Onze lokale piloten kunnen u alles over de omgeving vertellen.

 

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een ochtendvaart boeken? Dat kan gemakkelijk via onze website. We verwelkomen u graag!