Moederdag: geef een ballonvaart cadeau

Ballonvaart

Heeft u nog een cadeau nodig voor Moederdag en wilt u iets unieks cadeau doen? Dan is een ballonvaart het perfecte cadeau! U (of uw moeder) hoeft niet bang te zijn voor overvolle manden waarbij je bijna niet de prachtige omgeving kunt bewonderen; u hebt namelijk altijd de kans om aan de zijkant te staan bij Ballonteam Wessel.

 

Redenen ballonvaart voor Moederdag

Er zijn meerdere redenen waarom een ballonvaart het perfecte cadeau is:

  • U geeft een uniek cadeau waardoor alle andere cadeaus overtroffen kunnen worden.
  • U kunt genieten van een prachtig uitzicht over het Gelderse landschap.
  • Een ballonvaart is absoluut een onvergetelijke ervaring.

 

Ballonvaart met Moederdag in de wijde regio van Barneveld

Wilt u dus een ballonvaart bestellen voor Moederdag? Dat kan bij Ballonteam Wessel! We zijn actief in de wijde omgeving van Barneveld, waaronder: Barneveld zelf, Amersfoort, Veenendaal, Ede, Wageningen, Arnhem, Soest, Putten en Harderwijk. Hierbij kunt u kiezen uit twee soorten ballonvaarten, namelijk een privévaart (alleen uw moeder en alle andere familie of vrienden van u) of een geplande vaart, die ook wel een groepsvaart wordt genoemd (dus een vaart samen met wellicht andere moeders). Beide vaarten duren ongeveer een uur, waarbij u bij een privévaart (dat kan vanaf twee personen + een piloot) zelf een startlocatie kunt bepalen. Hier staat dan wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is. Hebt u verder nog vragen over de boeking van een ballonvaart of een ander onderwerp? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon.