Ballonvaart: het perfecte geschenk voor Vaderdag

Ballonvaart Vaderdag

Moederdag is net twee weken achter de rug, dat betekent dat Vaderdag er ook weer bijna aan komt. Wat voor cadeau gaat het dit jaar worden: een boormachine, een pakket van de drogisterij of sokken? Veel van deze cadeaus worden elk jaar gegeven, terwijl iets unieks geven toch veel beter is. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen: namelijk met een ballonvaart bij Ballonteam Wessel.

 

Ballonvaart voor Vaderdag: de redenen 

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom een ballonvaart voor Vaderdag het perfecte cadeau is.

  • Allereerst geeft u, zoals eerder benoemd, een uniek cadeau wat uw vader zeker niet snel zal vergeten.
  • Hiernaast kan uw vader alle plekken van het Gelderse landschap vanuit de lucht zien die hij altijd al had willen zien.
  • Als laatste is een ballonvaart cadeau geven voor Vaderdag absoluut een onvergetelijke ervaring, waar uw vader nog jarenlang over zal praten.

 

Ballonvaart met Vaderdag in de omgeving van Barneveld 

Wilt u nu dus een ballonvaart bestellen voor Vaderdag? Dan bent u bij Ballonteam Wessel aan het juiste adres! We bieden ballonvaarten aan in de omgeving van Barneveld, waaronder: Barneveld zelf, Amersfoort, Veenendaal, Ede, Wageningen, Arnhem, Soest, Putten en Harderwijk. Hierbij bieden wij twee soorten ballonvaarten aan, namelijk privévaarten en geplande vaarten. Privévaarten zijn vaarten waarbij u alleen met uw eigen gezelschap in een mand zit en u zelf de startlocatie kunt bepalen. Geplande vaarten zijn vaarten waarbij u (over het algemeen) met meerdere gezelschappen in een mand zit waarbij u niet zelf de startlocatie kunt bepalen. Hier staat dan wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is dan een privévaart. Beide vaarten nemen ongeveer een uur in beslag. Hebt u verder nog vragen over een ballonvaart bij Ballonteam Wessel? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956).