Ballonvaart van Kesteren naar Elst

Ballonteam Wessel Bedrijfsvaart Kesteren naar Elst

 

Lijkt het u een geweldige ervaring om een ballonvaart te maken boven het prachtige Gelderse landschap? Dan bent u bij Ballonteam Wessel aan het goede adres. Onze lokale piloten hebben al jaren ervaring met ballonvaarten in Gelderland en kunnen u dus veel over de omgeving vertellen.

Ballonvaart van Kesteren naar Elst

Vorige week zaterdag 15 juni hebben wij een prachtige ballonvaart gehad over de Betuwe, waarbij in totaal 46 personen van het bedrijf HB wonen uit Kesteren hebben meegevaren. Hierbij hebben we ervoor gekozen om te varen met zeven kleine luchtballonnen in plaats van twee grote, zodat er goed contact is tussen de passagiers en de piloot en ze zo ook altijd aan de zijkant kunnen staan. Hiernaast is het voordeel van zeven verschillende manden dat er zo zeven aparte verhalen naar voren komen, doordat iedere ballon zijn eigen verhaal heeft. Tijdens de ballonvaart vaarden we over de plaatsen Kesteren, Opheusden, Hemmen, Zetten en Valburg gevaren, waarna we geland zijn in de buurt van Elst. Samenvattend was het een fantastische vaart voor zowel de piloten als de passagiers.

Ballonteam Wessel Bedrijfsvaart van Kesteren naar Elst

Waarom kiezen voor Ballonteam Wessel?

Er zijn drie redenen waarom Ballonteam Wessel de perfecte keuze is voor een ballonvaart in Gelderland. Allereerst zijn wij een enthousiast, lokaal en ervaren team dat u een onvergetelijke ervaring geeft. Hiernaast varen wij nooit met overvolle manden, zodat u veilig en comfortabel kunt genieten van het uitzicht. Als laatste krijgt u bij ons altijd een certificaat en champagne na afloop.

 

Over Ballonteam Wessel

Ballonteam Wessel is de beste keuze voor een ballonvaart in en rondom de Gelderse Vallei. Wij bieden u twee soorten ballonvaarten aan, namelijk geplande vaarten en privévaarten. Bij een geplande vaart staat u met zowel uw eigen groep als andere groepen in een mand. Bij een privévaart staat u alleen met uw eigen groep in een mand. Hiernaast kunt u bij een privévaart ook zelf de startlocatie bepalen. Hier staat wel tegenover dat een geplande vaart tot vijf personen goedkoper is. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956), zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *