Ballonvaart Wageningen

Lijkt het u fantastisch om een ballonvaart te maken rondom Wageningen? Dan bent u bij Ballonteam Wessel aan het goede adres. Wij bieden u een kwaliteitsvlucht aan, tegen een scherpe prijs. Onze lokale piloten kunnen u veel vertellen over de prachtige omgeving van Wageningen.

Bezienswaardigheden in en rondom Wageningen 

In en rondom Wageningen zijn er vele prachtige bezienswaardigheden, die vanuit de lucht goed te zien zijn. Allereerst heb je de aanliggende Veluwe, met haar prachtige bossen en wilde dieren. Deze wilde dieren zou u wellicht zelfs vanuit de lucht kunnen spotten! Ook de stad Wageningen zelf biedt een aantal mooie locaties, zoals het Torckpark, de Grote Kerk, de Rijnhaven, de Wageningen Campus, Stadion De Wageningse Berg, het Maritiem Research Instituut Nederland, Belmonte Arboretum, met haar prachtige zeldzame verzameling van oude bomen, fantastische rozen en andere borders, het Arboretum De Dreijen, het niet ver buiten de stad gelegen natuurgebied De Blauwe Kamer en Wageningen University & Research.

Ballonvaart Wageningen

Soorten ballonvaarten

Bij Ballonteam Wessel bieden wij twee soorten ballonvaarten aan, namelijk geplande vaarten en privévaarten. Bij een geplande vaart staat u samen met andere gezelschappen in een mand. Bij een privévaart staat u alleen met uw eigen gezelschap in een mand. Hiernaast kunt u bij een privévaart ook zelf de startlocatie bepalen. Bij een geplande vaart kan dit niet, maar een geplande vaart is tot vijf personen wel goedkoper. Mogelijke startlocaties in de buurt van Wageningen zijn: Wageningen zelf, Bennekom, Rhenen, Achterberg, Veenendaal, Ede, Renkum, Kievitsdel, Doorwerth, Heveadorp, Oosterbeek, Wolfheze en Arnhem.

 

Ballonvaart in Wageningen met Ballonteam Wessel

Ballonteam Wessel is specialist in het aanbieden van ballonvaarten in Wageningen en andere plaatsen in en rondom de Gelderse Vallei. Naast ballonvaarten in Wageningen en omgeving, bieden wij onder andere ballonvaarten aan in Barneveld, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Ede, Veenendaal, Nijmegen, Zwolle en Putten. Heeft u een vraag of opmerking over een ballonvaart? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@ballonweb.nl) of telefoon (0342-492956).