Ballonteam Wessel

Wilt u ballonvaren in de omgeving van Gelderland? Wij van Ballonteam Wessel bieden mooie ballonvaarten aan! Wij vinden het belangrijk dat u het ballonvaren van begin tot eind meemaakt. Van het uitvouwen van de ballon tot de landing. Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Omdat onze ballonnen ruimte bieden aan maximaal 10 passagiers kunt u altijd genieten van een prachtig uitzicht. Bekijk de wereld onder u vanuit vogelperspectief en geniet van het unieke Nederlandse landschap tijdens het ballonvaren.

 

 

Ballonvaart Nijmegen

 

Speciale arrangementen

Wist u bijvoorbeeld dat wij speciale arrangementen aanbieden? U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijk ontbijtje of diner tijdens een onvergetelijke ballonvaart. Of wat dacht u van de zon op zien komen of de zon onder zien gaan? Wij doen er alles aan zodat u onbezorgd kunt ballonvaren!

 

Ballon & Picknick

Geniet van een heerlijke picknick in een luchtballon. Laat ons een uniek dagje uit voor u en uw medepassagiers verzorgen, terwijl u geniet van een heerlijke picknick. Voordat u de lucht ingaat, ontvangt u een goed gevulde picknick mand met diverse broodjes en delicatessen. Wij zorgen voor alles, zodat u zich nergens meer om hoeft te bekommeren.

 

Ballon en ontbijt/diner

Bij een vlucht in de ochtend kunt u gebruik maken van het Ballon & Ontbijt arrangement. Geniet van een heerlijk ontbijtje terwijl u hoog in de lucht zweeft. Vaart u aan het einde van de middag of in de avond? Geniet dan van een heerlijk 3 gangen diner in de lucht. Romantisch en gezellig, kortom een waanzinnige ervaring!

 

Zonsopgang en -ondergang

We ballonvaren altijd aan het begin of aan het einde van de dag. Hierdoor maakt u de zonsopgang of de zonsondergang mee. En we kunnen u vertellen, vanuit een luchtballon is dit nog honderd keer mooier dan vanaf de grond.

 

Vaart met het Kuiken

Stap gezellig in de mand van het kuiken en geniet van een prachtige vaart. Trek veel bekijks als u over de huizen en landschappen vaart in het opvallende kuiken!

 

Ballonvaartarrangementen

Bent u benieuwd naar andere unieke arrangementen? Via ons boekingsformulier kunt u kiezen uit diverse ballonvaarten.